25 Aralık 2014 Perşembe

Noel'de Paris...




Geçen sene bugünlerde ailecek Noel için Paris'e gittik.  Audrey Hepburn'un (Sabrina) dediği gibi "Paris is always a good idea." "Paris her zaman için iyi bir fikirdir." Benim gitmekten sıkılmayacağım tek yer olabilir, sanırım bu Paris aşkı ailemizde genetik; babaannemin ve ablamın da en sevdiği yer! Toplam da 5 kez gittim Paris'e. Ahh şimdi tekrar orda olmak vardı… Hazır noel gelmişken açtım geçen seneki fotoğrafları incelemeye başladım ve tekrar Paris aşkım depreşti, sonra bu post'u hazırlamaya karar verdim:)












Kapısında uzun kuyruklar oluşan Laduree- özellikle noel tatili sebebiyle sokağa taşmış bir kuyrukla karşılaştık.


Champs-Elysees Le Fouquet's restoranında kesinlikle soğan çorbası içmelisiniz!


  

veeee tabi ki Disneyland!! Burası başka bir dünya, daha kapıdan girer girmez her seferinde yüzümde bir sırıtık ifade, etrafı inceliyorum. Eğlence, adrenalin, korku hepsi bir arada. Dükkanları gezerken kendinizi kaybedebilirsiniz:)












Galeries Lafayette alışveriş merkezi











Abercrombie&Fitch- Ürünlerini oldukça sevdiğim marka; özellikle kot taytları, yırtık kotları ve parfümleri… Abercrombie'ye yaklaştığınızı sokağan yayılan o meşhur erkek parfümü "Fierce"ın kokusundan anlayabilirsiniz. Önünde sanki herşey bedava dağıtılıyormuş gibi inanılmaz bir sıra oluyor. 1 saate yakın soğukta sırada bekledik. Daha önce Milano'da ve Londra'da da gitmiştim. İçerisinin dekorasyonu oldukça güzel aynı zamanda çalışanlar da pek bi yakışıklı:))




En sonunda çok istediğim sevgili Dr.Martens botlarıma kavuştumm:)



İşte bunlar da Duty Free ve Paris'teki şekercilerden, çikolatacılardan toplanmış abur cuburlar. Bazılarını yemeğe kıyamadım hala saklıyorum…



2 yorum:

  1. Paris gerçekten de büyüleyici bir şehir:))çok güzel fotoğraflarla çok güzel bir post olmuş ellerine sağlık:))
    Blogunu çok begendim, takibe aldım :) bende bloguma beklerim:)
    http://cikolataliguzelliknotlari.blogspot.com.tr/
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, gerçekten beğenmenize sevindim:)

    YanıtlaSil

Bloglar
mobilya kulübü